W-TEK Eiendom

W-TEK Eiendom er et selskap i W-TEK gruppen. Vi er et eiendomsfirma som leier ut og forvalter leiligheter og hybler sentralt i agder. Vi skal være det foretrukne utleieselskapet ved å gi den beste leieopplevelsen gjennom hele leieforholdet. Vi har leietakere som vår viktigste prioritet og ønsker at alle våre kunder skal være fornøyde.

wtek-gruppen
Om oss

Stort utvalg

Vi har utleieboliger, i flere størrelser og prisklasser. Vi annonserer på Finn, Facebook og W-TEK Gruppens hjemmeside. Det er stor konkurranse om de beste boligene, og vi anbefaler at du fyller ut informasjons skjemaet på vår sider. Da blir det enklere for oss å finne ut hvilken leilighet som passer best for dine behov.

Hvorfor velge oss?

Vi har god erfaring og tilbyr å forvalte din leilighet/hybel for deg. Vi hjelper deg som allerede har et leieforhold, en tom bolig, eller flere boliger du ønsker å leie ut. Vår målsetting er at du som kunde skal føle deg trygg på at leiligheten/hybelen er i gode hender under hele leieforholdet.

Om oss
Om oss

Effektiv utleie

Vi kjenner markedet og setter riktig leiepris. Alt det praktiske med annonser, visninger, leiekontrakt og forskuddsleie tar vi oss av. Alle leietakere blir omfattende kreditt -og referansesjekket og boligens tilstand blir grundig dokumentert ved inn -og utflytting. Vi følger opp leiekontrakten så lenge den varer. W-TEK Eiendom håndterer alle hendelser i leieforholdet, alt i fra eventuelle naboklager til oppussing og reparasjoner. Vi har kunnskapen og kompetansen til å løse de problemene som måtte oppstå.

FAGOMRÅDER

Vaktmestertjenester

Vi tilbyr vaktmestertjenester til alle som leier av eller gjennom oss. Felles areal kan bli vasket en gang i uken, plener blir klipt og snø blir måket. Det er viktig for oss at alt ser ordentlig ut til enhver tid.

Næring

Er du på utkikk etter kontorlokaler eller lagerplass til din bedrift? Vi har noen prosjekter under planlegging, så er dette av interesse så ta kontakt. 

Utleie

Alle våre leietakere får en egen leietakerprofil på «Min side» der all informasjon om leieforholdet blir registrert.

Skal du leie bolig, eller leie ut bolig? Vi er førstevalget for de som ønsker et ryddig leieforhold. Se vårt utvalg av utleieboliger ved å klikke på lenken øverst på siden.

Håndverkertjenester

Skulle det oppstå noe når du leier av oss, så har Utleiegruppen ett tett samarbeid med snekkere, elektrikere og rørleggere.

Forsikring

Vi formidler utleieforsikring, denne dekker tapt husleie, skader på boligen og juridisk bistand.

Forvaltning

Har du en utleiebolig? Vi forvalter for deg som allerede har en leietaker, en tom bolig, eller flere boliger du ønsker å leie ut. Ta kontakt så finner vi en løsning som fungerer for begge parter.